Compania fondata in 1936, Gerardo Cesari a devenit curand sinonim cu vinurile veronese din intreaga lume. Deja la inceputul anilor 70, Amarone Cesari a fost printre primele care au ajuns pe cele cinci continente datorita pasiunii si initiativei familiei Cesar. Astfel vinurile Cesari incep povestea de succes in intraga lume.Pivnita din Cavaion Veronese a fost conceputa si construita tinand cont de atentiile de care vinurile au nevoie, de aceea au dedicat un spatiu deosebit „riposo” vinurilor, considerand aceasta faza fundamentala pentru cresterea si personalizarea lor. Recoltarea are loc la sfarsitul lunii septembrie. Vinificarea si fermentarea ulterioara a mustului cu drojdii selectate la o temperatura controlata de 20 ° C, iar imbatranirea se realizeaza in butoaie de otel timp de 4 luni. Culoare:galben- pai. Buchetul fiind persistent de fructe coapte si macese cu un gust sec bine echilibrat. Temperatura de servire: 10°/12°C
