Bottega White Gold este un vin spumant Brut proaspat si elegant, reprezentand o expresie a teritoriului unde se cultiva struguri, printre provinciile Treviso si Venetia. Datorita pozitionarii climatice acest spumant beneficiaza de un climat temperat-umed. Bottega White Gold este realizat din strugurii Glera, Chardonnay, Pinot sunt recoltati la mijlocul lunii septembrie, fiind transportati rapid la crama pentru a-si pastra calitatea si pentru a evita posibile modificari care pot rezulta din daune mecanice, mai apoi acestia sunt presati usor pentru separarea pieli de must si mai apoi curatat. Are loc doua fermentari, prima in rezervoare de otel cu adaugarea de drojdii, iar a doua prin metoda Martinotti, intr-o cuva inchisa la o temperatura controlata de 14 ° C. Culoare: galben deschis cu reflexe aurii. Miros: elegant si rafinat, indicii fructate (mere si piersica), arome florale, cu note de miere, fructe uscate. Gust: moale si captivant, echilibru perfect intre prospețimea si aciditatea. Temperatura de servire: 4-5 °C. Asocieri gastronomice: perfect ca aperitiv, preparate pe baza de peste, carnea alba (pui și curcan) si cu mancaruri pe baza de legume.